Προεδρικό διάταγμα 8/6/89d - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

1. Καθορίζεται Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου στην εκτός εγκεκριμένου σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού προϋφιστάμενου του έτους 1923 περιοχή της κοινότητας Αργυράδων Νομού Κέρκυρας, όπως το όριο της Ζώνης φαίνεται με κόκκινη γραμμή στο σχετικό χρωματισμένο πρωτότυπο διάγραμμα σε κλίμακα 1:5.000, που θεωρήθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών με την υπ' αριθμόν 42861/1989 πράξη του και που συνοπτικό του αντίτυπο δημοσιεύεται με το παρόν διάταγμα.

 

2. Ειδικότερα το όριο της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου ορίζεται ως εξής:

 

Από το σημείο 1 που βρίσκεται επτακόσια μέτρα Β. Δυτικά του κεντρικού δρόμου που οδηγεί από την Κέρκυρα προς την παραλία Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια ακολουθεί ευθεία γραμμή 100 m μέχρι το σημείο 2, και από αυτό σε 200 m απόσταση μέχρι το σημείο 3. Συνεχίζει ευθεία γραμμή 400 m μέχρι το σημείο 4 και φθάνει μέχρι το σημείο 5, που βρίσκεται επί του κεντρικού δρόμου προς παραλία Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια ακολουθεί πορεία επί του παραπάνω δρόμου μέχρι την συνάντησή του με τον κεντρικό δρόμο Κέρκυρας - Αργυράδων (σημείο 6) και συνεχίζει πορεία επί του δρόμου Κέρκυρας - Αργυράδων μέχρι τη συνάντησή του με το όριο του οικισμού Αργυράδων (σημείο 7).

 

Στη συνέχεια ακολουθεί νοτιοδυτικά το όριο οικισμού μέχρι το τέλος του (σημείο 8) και τον κεντρικό δρόμο μέχρι το σημείο 9. Από το σημείο 9 εκτείνεται μέχρι το σημείο 10 στην περιοχή Γωνιές και κλείνει δυτικά στο σημείο 11, επί της παραλίας.

 

pd.8.6.89dCopyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.