Προεδρικό διάταγμα 93/17 - Άρθρο 1

Άρθρο 1


Συνδεθείτε στην Υπηρεσία Νομοσκόπιο
Είσοδος στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
   
Χρήστης
Κωδικός
  Υπενθύμιση στοιχείων λογαριασμού
   
 
Νέοι χρήστες
Εάν είστε νέος χρήστης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό προκειμένου να φύγει το παράθυρο αυτό και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία Νομοσκόπιο.
Δημιουργία νέου λογαριασμού

 

 

Οι χρήσεις γης που έχουν καθοριστεί με τις παραγράφους 1 έως 7 του άρθρου 2 του νόμου [Ν] 2073/1992, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 1 του προεδρικού διατάγματος 20/2015 (ΦΕΚ 16/Α/2015), τροποποιούνται ως εξής:

 

1. Στα καταστήματα του Οικοδομικού Τετραγώνου 66013 (συγκρότημα Αρσακείου Μεγάρου) επιτρέπονται οι χρήσεις που προβλέπονται για την περιοχή του πολεοδομικού κέντρου σύμφωνα με το άρθρο 4 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης (ΦΕΚ 166/Δ/1987), όπως ισχύει. Ειδικά, με τον όρο επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης νοούνται μόνο τα ζαχαροπλαστεία.

 

2. Εξαιρούνται από τις προβλεπόμενες χρήσεις του άρθρου 4 του από 23-02-1987 προεδρικού διατάγματος οι εξής:

 

Κατοικία (αριθμός 1),
ξενώνες, ξενοδοχεία και λοιπές τουριστικές εγκαταστάσεις (αριθμός 2),
κέντρα διασκέδασης αναψυχής (αριθμός 8),
κτίρια κοινωνικής πρόνοιας (αριθμός 13),
κτίρια γήπεδα στάθμευσης (αριθμός 15),
πρατήρια βενζίνης (αριθμός 16),
εγκαταστάσεις μέσων μαζικών μεταφορών (αριθμός 19) και
χώροι διεξαγωγής τυχερών και τεχνικών - ψυχαγωγικών παιγνίων (αριθμός 20).

 

3. Σε όλους τους χώρους μαζικής εστίασης, καθώς και στα καταστήματα αρτοσκευασμάτων και ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιούνται ειδικά ηλεκτροστατικά φίλτρα ενεργού άνθρακα δια των οποίων εξασφαλίζεται πλήρης καθαρισμός του εξαγόμενου αέρα. Όλα τα φίλτρα φέρουν ειδική πιστοποίηση, ώστε τα καταστήματα που τα χρησιμοποιούν να αδειοδοτούνται νομίμως από την υγειονομική υπηρεσία. Τα καταστήματα λειτουργούν με τα αυστηρότερα κριτήρια αισθητικής, καθαριότητας και υγιεινής. Κάθε επιχείρηση υποχρεούται να διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος καθώς επίσης σύστημα Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (ΗΑCCP), που εγγυώνται συμμόρφωση με τη νομοθεσία, διεθνείς κανόνες υγιεινής πρακτικής και υψηλό επίπεδο ασφάλειας τροφίμων.

 

4. Τα τραπεζοκαθίσματα που τοποθετούνται στη στοά δεν επιτρέπεται να καλύπτουν περισσότερο του 35% του συνολικού εμβαδού της στοάς.

 



Copyright © 2020 TechnoLogismiki. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.